No Excess

Retail Store

Location

Ν.Ερυθραία, Αθήνα

Design

Angelos Arvanitis

Year

2015

We desired the roughness of the material to be present in the space with a feeling of “incomplete” – selected walls were left unfinished with visible brick and exposed concrete.
Metal and wood star in the construction that was designed specifically for the space.
Two classic pieces of furniture were modified, aiming at a harmonious marriage between the contemporary and the old.

No Excess

Κατάστημα Λιανικής

Τοποθεσία

Ν.Ερυθραία, Αθήνα

Σχεδιασμός

Άγγελος Αρβανίτης

Έτος

2015

Θέλοντας την τραχύτητα των υλικών να δηλώνει το παρόν στο χώρο και την αίσθηση του μη ολοκληρωμένου, αφήσαμε μερικούς τοίχους ημιτελείς με εμφανή τούβλα και εκτεθειμένο το σκυρόδεμα.
Το μέταλλο και το ξύλο πρωταγωνιστούν στις κατασκευές, οι οποίες σχεδιάστηκαν ειδικά για το χώρο.
Δυο κλασικά έπιπλα μεταποιήθηκαν με σκοπό να ταιριάζουν αρμονικά στο χώρο δίνοντας μια ξεχωριστή πινελιά απ τα παλιά