Διαμόρφωση Χώρων

Αναλαμβάνουμε να διαμορφώσουμε το χώρο σας, σύμφωνα με τις ανάγκες σας, από το στάδιο της μελέτης έως και την ολοκλήρωση των εργασιών.

Μελέτη: ερχόμαστε στο χώρο σας, κάνουμε αποτύπωση, προχωράμε με προσχέδια για να δουμε τη διαμόρφωση και την εργονομική διάταξη του χώρου. Γίνεται επιλογή υλικών και χρωμάτων  ενώ παράλληλα  με την οριστική μελέτη βλέπουμε την τελική μορφή του χώρου με φωτορεαλιστικά σχέδια. Ολοκληρώνουμε με κατασκευαστικά σχέδια και κοστολόγηση.

Κατασκευή: αναλαμβάνουμε την υλοποίηση των κατασκευών με συνεργεία κάθε ειδικότητας. Οι κατασκευές μπορεί να εκτείνονται από μεμωνομένα τμήματα έως πλήρεις ανακαινίσεις χώρων, ανάλογα με το project.

Επίβλεψη: όλα τα στάδια των κατασκευών έως και την εφαρμογή τους επιβλέπονται από εμάς, για την καλή εκτέλεση, την άριστη εφαρμογή και την συνέπεια στο χρόνο παράδοσης.

Κατοικίες

Σχεδιάζουμε εργονομικούς χώρους και προτείνουμε λύσεις που ανταποκρίνονται στις δικές σας  αισθητικές – οικονομικές ανάγκες.

Επαγγελματικοί Χώροι

Δημιουργούμε λειτουργικούς επαγγελματικούς χώρους.

DANAE LIGHT

DANAE LIGHT Energy Living Home Προϊόντα που προάγουν ευημερία και αξιοποίηση της τάχυον ενέργειας

16 Photos

SISSY CHRISTIDOU SHOWROOM

Εταιρεία γυναικείων ρούχων και μαγιό σχεδιασμένα από τη Σίσσυ Χρηστίδου

9 Photos

FAVELA

Κατάστημα Γυναικείων Υποδημάτων/Ρούχων - Χαλάνδρι

18 Photos

NO EXCESS

Κατάστημα Ανδρικής Ένδυσης - Ν.Ερυθραία

22 Photos

NEW IMAGE

Boutiqye Ρούχων Κηφισιά

9 Photos

NO EXCEES ATTIKA ATHENS

Κατάστημα Ανδρικής Ένδυσης Εμπορικό Κέντρο Attica

7 Photos

Σκηνογραφία – Εκθεσιακά Περίπτερα

Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και την κατασκευή σκηνικών, τη γενική επίβλεψη για τη δημιουργία θεατρικών παραστάσεων, διαφημιστικών ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών, events και εκθεσιακών περιπτέρων.